Gruppefotografi RINGNES 2019 selges til produksjonskostnad

R19 gruppe selges1
R19 gruppe selges2
R19 gruppe selges3
R19 gruppe selges4

Det skal ryddes for nytt 2013-arbeid i kunsthallen, og noe skal bort.

Gruppefotografi RINGNES 2019 er analog fargekopi (mørkeromskopi) fra 4x5" negativ fargefilm, 90x180cm. Verket regnes som en original; det vil kunne bli laget én eller to salgskopier til for framtidig utstilling, men heller ikke fler. Objektet er fotopapiret klebet på 2mm aluminium, uten beskyttelsesfolie: Dette er etter min vurdering det vakreste, men også sårbart; fingermerker og forurensningsfilm kan fint vaskes med rødsprit - den analoge kopien tåler dette ypperlig!, og bildet monteres enkelt på vegg med seks skruer. Men mekanisk slitasje tåler det ikke. Folie kan legges på (men det ødelegger den visuelle opplevelsen av fotografiet), eller best; plata kan monteres bak glass i ramme. En eventuell slik beskyttelse blir kjøpers ansvar & utgift.

Bildet selges for produksjonskostnad 12.000. Dette dekker aluminium (4.200), analog kopi (5.400 / Studio Technica, Oslo), reiser Ringnes-Oslo, og transport.

Seriøst interesserte bes ringe 45431776. Skulle det være flere av dere, går det til høystbydende etter en kort budrunde. Håper det finnes en eier - som både kan hindre at det havner i en transportkasse på låven, og samtidig bidra til at økonomien for RINGNES 2023 henger bedre sammen.

Talleiv Taro Manum

Tilbake