Ulf Carlsson - ny informasjon

I tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern, gjøres endringer i arbeidet med og gjennomføring av Ulf Carlssons utstilling:

I tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern, gjøres endringer i arbeidet med og gjennomføring av Ulf Carlssons utstilling:

Produksjon av boka Skugga kastar skugga går som planlagt. På grunn av ekstrakostnader som samfunnssituasjonen medfører i både bok- og utstillingsproduksjon, og den nå uforutsigbare lanseringa, anmodes alle som er faktisk interesserte i denne utgivelsen, å kjøpe boka herfra. Velger du å forhåndskjøpe før innen 17.4, får du i tillegg en original Carlsson et eller annet sted i ditt eksemplar. Gå til BUTIKK for bestilling & kjøp.

Utstillingsåpning blir ikke tilgjengelig for publikum, og årets Hilsen fra RINGNES-plakat sendes derfor heller ikke ut som invitasjon som normalt. (Oppdatert informasjon om plakatproduksjon og mulig tilgjengelighet ved bestilling herfra, kommer.)

Utstilling ferdigstilles, og åpnes internt - med boklansering, lørdag 18.4. Dokumentasjon blir presentert her.

Allmen tilgjengelighet til Ringnes Kunsthall er ikke sannsynlig i den oppsatte utstillingsperioden: Kunsthallen stenges av for alle unntatt utstiller; utstillinga vil likevel stå, være i utvikling og endring, og før eller seinere åpnes for publikum ved tradisjonell vernissage. Carlssons eminente arbeid med stedsspesifikke tegninger på Ringnes vil også være i utvikling fram mot åpning for publikum. Oppdatert informasjon og dokumentasjon på prosessen følger her.

Talleiv Taro Manum, Ringnes, 16. mars 2020.

Tilbake